Cégünk

Cégünk a V-Road Arzenál Kft. 2004.-ben alapult. Alapítása óta a cég családi tulajdonban van, monori székhelyel rendelkezik.
A tulajdonosok alapvető értékrendje a környezet védelme, a gazdaságos működés mellett.
Az alaprétegként alkalmazott bányatermékek árainak és megnövekedett szállítási költségek alernatívájaként megkezdtük az építési és bontási törmelékek újrahasznosítás lehetőségének kutatását.
A befektetett munka eredményeként 2012-ben megnyitottuk erre a célra kiépített korszerű inert hulladék begyűjtő telephelyünket.

A telephely nyitásával egyidőben 2012-ben megszereztük a Környezetvédelmi Hatóság engedélyét, melynek folytonosságát továbbra is folyamatosan fenntartjuk.
Begyűjtött építési és bontási törmeléket a begyűjtés után fajtánként szétválogatjuk, megtisztítjuk az esetleges szennyeződésektől és törési méretre előkészítjük.
Pofás törő berendezésünkkel megfelelő frakcióra őröljük és kiváló minőségű és tisztaságú kőanyaghalmazt kapunk.

2021.-ben egy újabb mérföldkőhöz érkezett vállalkozásunk a fejlesztések eredményeképpen megnyitottuk lakossági konténeres üzletágunkat. A konténereket 3,4,5 m3 méretben korszerű MAN konténeres felépítménnyel rendelkező tgk-val látjuk el. Illetve kiegészítő feladatként BOBCAT 751-es típusú mini rakodónkal gépi konténer rakodást is vállalunk.
A begyűjtött és újrahasznosított anyag folyamatosan elérhető, mely utak, járdák, térburkolatok alá kiváló szilárdsági és teherbírási tulajdonságokkal rendelkezik.